11:25, 28 травня 2020 р.
Криза стимулює підприємців розвивати новий бізнес: магазин ексклюзивної морської риби відкрився у Трускавці
Сьогодні тенденція здорового харчування стрімко набирає своєї актуальності. Ні для кого не секрет, що серед корисних продуктів одну з пальм першості займають рибні страви, а споживання риби, наприклад, в Італії чи у Франції є особливої трапезою, котра посідає окреме місце у культурі гастрономії.
Передовсім треба сказати, що у курортному місті навіть під час карантину місцеві винахідливі підприємці знаходять можливості та способи розвитку власного локального бізнесу. Серед них «Рибний край», що є унікальної лавкою з продажу екзотичної морської риби.
Уляна Путятицька разом з чоловіком Назаром кажуть, що криза дала нагоду реалізувати в життя ще одну сімейну ідею – відкрити бізнес, що принесе не тільки фінанси, але і користь для інших. Відтак, вирішили займатись рибною справою. Молоді підприємці надихнулись культурою споживання риби, мандруючи світом, адже є країни, де споживання рибних страв є обов’язковою складовою хорошого здоров’я та життєвої енергії. Згодом, вирішили, що рибну традицію варто розвивати і в Україні. Після чого карантинний застій суттєво підштовхнув до нових, свіжих ідей.
Поки що «Рибний край» відчинив свої двері у Трускавці, на продуктовому ринку, але географія розширюватиметься до Дрогобича, Стрия, Самбора, Сколе та всього регіону. «Рибний край» пропонує своїм покупцям найкращі сорти морської риби: камбала зіркова, білочерева, жовтопера, омари, лобстери, камчатські краби, тунець, тріска та інші.
Наприклад, камбала білочерева - морська донна риба, як джерело легкозасвоюваного білка, високо цінується серед любителів морепродуктів. Її м'ясо, багате на незамінні амінокислоти, вітаміни та мікроелементи, в той же час є нежирним, тому викликає інтерес серед споживачів, які дотримуються здорового способу життя. Білочеревна камбала вважається смачною рибою, яку можна використовувати по-різному в залежності від кулінарних уподобань споживача. Свіжоморожену рибу можна відварювати, смажити або запікати. Відварна камбала корисна у період відновлення після хвороби. Однак, саме цей представник камбалових найбільше цінується у в'яленому вигляді. Прихильники пива вважають в'ялену білочеревну камбалу однією з найсмачніших закусок.
Уляна Путятицька зізнається, що тепер споживає тільки морську рибу обов’язково декілька разів в тиждень, відчуваючи значне покращення стану фізичного здоров’я.
Морська риба також відрізняється від річкової тим, що не має дрібних кісток, а тому є значно простішою як і у приготуванні, такі під час трапези, особливо з дітьми.
Окрім всього, на відміну від річкової, у морській рибі знаходяться у великій кількості вітамін D і йод.
Тому «Рибний край», що у Трускавці, вже сьогодні пропонує своїм покупцям лише якісну, свіжу та морожену рибу, котра неодмінно стане особливістю ваших кулінарних традицій та винятково смакуватиме вашій родині приправлена смачними спеціями та білим вином. Саме так радять споживати рибу молоді рибомани – власники незвичайної лавки «Рибний край», що знаходиться на продуктовому ринку у Трускавці та охоче запрошує до себе.
Читайте також:
Бізнес поступово оживає: відновили свою роботу близько 60% ресторанів, реєструються нові ФОПи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
08:05
13 листопада
08:02
12 листопада
07:58
11 листопада
07:56
8 листопада
Оголошення
23:01, 20 листопада
08:34, 26 листопада
08:34, 26 листопада
08:34, 26 листопада
23:32, 27 листопада
live comments feed...