09:02, 24 червня 2020 р.
Історія успіху. Як улюблена справа стала прибутковим бізнесом
Японська кухня, що не раз, то стає ближчою нам та доступнішою завдяки рестораторам, котрі намагаються розвивати культуру японської гастрономії у нашому регіоні. Один з таких – Роман Попель, власник суші-бару у Трускавці, Бориславі, а віднедавна і у Дрогобичі.
Новий заклад японської їжі «Ромасяй» нещодавно відчинив свої двері для усіх любителів суші в місті Котермака. Тут готують суші та роли за особливими технологіями.
Зайшовши в приміщення «Ромасяй» стає зрозуміло, що все тут зроблено з любов’ю: затишний інтер’єр, атмосфера спокою панують в закладі. За просторими вікнами відкривається вид на величну австрійську віллу та старовинну вулицю Івана Франка.
Власник закладу розповідає, що задовго до ідеї створення бізнесу він часто готував роли для своїх близьких. З часом прийшло натхнення приносити насолоду від смачної і корисної їжі не тільки своїм рідним. Так і з’явився «Ромасяй».
Все починалося з доставки суші, де працював сам Роман. Неодноразово любителі ролів висловлювали бажання смакувати їх у фірмовому закладі. Це дало поштовх для відкриття невеличкого кафе спочатку у Трускавці, згодом у Бориславі, а відтепер і в Дрогобичі.
Його підтримкою і музою завжди була і є дружина Оля. Вона є душею закладу.
Засновник «Ромасяй» вважає, що запорукою найсмачніших ролів є якісні, найсвіжіші інгредієнти та індивідуально підібрана рецептура. За таким принципом і працюють в суші-бар «Ромасяй». А завдяки злагодженій роботі дружнього колективу, суші тут смакують усім і по-особливому!
З нетерпіння чекаємо зустрічі з нашими гостями, котрі доповнять атмосферу закладів «Ромасяй» своїми щирими емоціями, посмішками та позитивом!», - Роман Попель та команда суші-бару "Ромасяй".
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
08:05
13 листопада
08:02
12 листопада
07:58
11 листопада
07:56
8 листопада
Оголошення
00:38, 20 листопада
7
08:34, 26 листопада
live comments feed...